Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak pomoci

Provoz Kocourkova a kvalitní péče o naše svěřence se neobejde bez dárců a jejich darů. V současnosti nejsme příjemci žádné dotace či grantu a naše aktivity financujeme výhradně z vlastních zdrojů a darů našich příznivců. Všech, kteří naši činnost podpořili a podporují, si velmi vážíme a garantujeme, že veškeré hmotné i finanční příspěvky byly a jsou používány pouze a výhradně na výdaje přímo spojené s péčí o naše čtyřnohé svěřence.

Pokud zvažujete pomoci opuštěným kočkám, ale chcete mít jistotu, že vaše peníze nebo materiální dar budou na péči o ně opravdu využity, kontaktujte nás. Rádi vás také v našem azylu uvítáme.

JAK KONKRÉTNĚ POMOCI:

  1. Finančním darem na účet 255683851/0300 u Poštovní spořitelny. Finanční dary jsou určeny pouze na úhrady veterinární péče a léčiv pro nemocná zvířata, nikoliv na administrativu a provoz depozita.
  2. Hmotným darem – uvítáme zejména:
    – kočičí krmivo (granule, konzervy, kočičí mléko, různé pamlsky, do kterých nemocným kočičkám, které nerady polykají tabletky, ukrýváme léky),
    – kočičí stelivo,
    – veterinární přípravky (po dohodě – odčervovací a odblešovací přípravky, přípravky na čištění uší atd.),
    – hygienické podložky na přebalování dětí (podložky do pelíšků nemocným kočičkám),
    – úklidové a čistící prostředky.
    Forma předání je zcela na dárci – po domluvě lze dar doručit přímo do depozita.
  3. logo_zelenadom.jpgNákupem v internetovém obchodě Zelená domácnost.com. Při objednávce v tomto obchodě s eko výrobky můžete zvolit mezi více podporovanými projekty právě náš Azyl Kocourkov. Zelená domácnost nám pak přispěje 5 % z hodnoty vaší objednávky. 
  4. logo_givt.jpglogo_dobravec1.gifNákupem ve svých oblíbených e-shopech prostřednictvím aplikace www.givt.cz nebo www.dobravec.info. Pokud nakoupíte v e-shopu přes tyto aplikace, část peněz z Vašeho nákupu dostaneme my – a Vás to nebude stát ani korunu navíc.
  5. Tiskem letáků a jejich distribucí – budeme rádi, umístíte-li náš leták např. na pracovišti, mezi svými přáteli atd., prostě tam, kde by mohl pomoci. Pokud máte o leták zájem, vyžádejte si ho prosím na našich mailech či telefonech.